pon - pet 8.00 - 18.00 ali po dogovoru
Draga 50, 1000 Ljubljana

O nas

V centru Zdravje vsem se od leta 2013 ukvarjamo z zdravljenjem inkontinence urina in blata z magnetnim stolom QRS® PelviCenter (terapija TPM). Ljudi želimo ozavestiti o razsežnosti težav z inkontinenco, ki ni samo zdravstvenega problema, ampak tudi kot psiho-socialnega problema, ter prizadetim na preprost način pomagati, da inkontinenco odpravijo in si s tem povrnejo kakovost življenja.  Učinkovitost terapije TPM lahko potrdi veliko zadovoljnih pacientov, ki so v teh letih opravili terapijo (Izkušnje pacientov).

Stol za inkontinenco QRS® PelviCenter

Mednarodno podjetje QRS® International je bilo ustanovljena leta 1990 (predhodno znana kot Quanten-Medicine AG) in je vodilno na področju tehnologije zdravljenja s pulzirajočim elektromagnetnim poljem. Njihove naprave temeljijo na QRS sistemu zdravljenja (kvantni resonančni sistem), ki podpira revitalizacijo celic ter celični metabolizem – imunski sistem se stabilizira in okrepi, regeneracija celic se vzpodbudi, vse to pa se odraža v naravni krepitvi telesnih funkcij. Med njihove najbolj znane produkte za domačo uporabo sodi QRSÒ 101 HomeSystem Magnetic Therapy, magnetna blazina. Na področju raziskav in razvoja podjetje tesno sodeluje z univerzami iz Nemčije in Švice.

Strokovni vodja

Naš strokovni vodja, Sonja Ukmar, dr. med.,  spec. spl. med, je družinska zdravnica splošne medicine z več kot 30-letnimi izkušnjami. Po končanem študiju (1981) je najprej dve šolski leti predavala na Srednji zdravstveni šoli (danes Gimnazija Jožeta Plečnika) strokovne medicinske predmete – patologijo, pediatrijo ter infekcijske bolezni. Od leta 1986 do leta 2000 je bila zaposlena v Zdravstvenem domu Ljubljana Vič-Rudnik in bila 10 let vodja dispanzerja splošne medicine. Od januarja 2001 ima svojo zasebno ordinacijo družinske medicine z več kot 3300 opredeljenimi pacienti. V okviru njene ordinacije deluje tudi referenčna ambulanta, ukvarja se s kurativo, preventivo in zdravljenjem na domu (hišni obiski). 

»Zadnja štiri leta sem tudi strokovni vodja centra za zdravljenje inkontinence urina in blata Zdravje vsem. Kot družinska zdravnica splošne medicine sem se odločila za zdravljenje inkontinence zato, ker sem skozi dolgoletno prakso prišla do spoznanja, da je inkontinenca problem številnih pacientov, vseh starostnih skupin. Pacienti o tej tematiki težko spregovorijo, tudi z mano kot njihovo zdravnico, in ki se po možnosti sploh ne zavedajo, da so tovrstne težave lahko povsem rešljive. Ljudem želimo predstaviti preprosto in elegantno ter izjemno učinkovito metodo zdravljenja inkontinence ter jim na ta način omogočiti boljšo kvaliteto življenja.« Sonja Ukmar, dr. med., spec. spl. med.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu