pon - pet 8.00 - 18.00 ali po dogovoru
Draga 50, 1000 Ljubljana

Kakšen uspeh se lahko pričakuje?

Kakšen uspeh se lahko pričakuje?

Predno se odločimo za terapijo TPM, se moramo zavedati, da ima vsak posameznik svojo zgodbo, svojo zgodovino zdravstvenih problemov in simptomov, ter tudi dejstva, da se vsako telo drugače odziva na terapijo. Na primer, sestava živčnih vlaken se lahko močno razlikuje med posamezniki, prav tako tudi živčno-mišična struktura medeničnega dna, predvsem kar zadeva količino delujoče mišične mase in vrstni red ali nered aktivnosti populacije motoričnih enot. 

Vsak posamznik ima svojo zgodbo

Zatorej ne gre samoumevno pričakovati, da bi bili rezultati terapije popolnoma enaki pri vseh. Lahko se zgodi da so enaki, lahko pa so različni. 

Tisti, ki se srečujejo z začetnimi, blagimi ali srednjimi težavami oblik inkontinence (npr. stresne inkontinence), imajo znatno večje možnosti da popolnoma odpravijo simptom v primerjavi s tistimi, ki imajo hudo in dolgotrajno obliko inkontinence. Pri slednjih po končani terapiji TPM ne pomeni, da se stanje ne more še dodatno izboljšati, temveč, da je morda potrebnih več kot 16 terapij (v enem sklopu se lahko opravi do skupno 24 terapij).

Pozitiven pristop

Ključnega pomena je, da se pred začetkom izvajanja terapij zavedamo, da je ravno naš mentalni pristop, pozitiven način razmišljanja v primerjavi z negativnim načinom razmišljanja, na koncu lahko tisti prevladujoč jeziček na tehnici.

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu