pon - pet 8.00 - 18.00 ali po dogovoru
Draga 50, 1000 Ljubljana

Kakšne so razlike med sistemom MFT PelviPower in elektrostimulacijo?

Med magnetno stimulacijo z napravo PelviPower MFT in elektrostimulacijo obstajajo pomembne razlike.

  • Elektrostimulacija neposredno stimulira živce. Magnetna stimulacija ustvarja tok ionov in vrtinčne tokove, na katere je nevronsko tkivo še posebej občutljivo.
  • Prostorska razporeditev magnetnega polja je večja in ima obliko "krofa z luknjo v sredini", medtem ko elektrostimulacija ustvarja "točkovno" polje.
  • Elektrostimulacija je boleča in nekatera klinična testiranja kažejo, da se lahko frekvenca epizod pri elektrostimulaciji zviša namesto zniža.
  • Najpomembnejše je, da magnetno polje seže globje v medenično dno, saj naravna upornost tkiva nanj ne vpliva. Medtem, ko elektrostimulacija na drugi strani zahteva relativno visoke napetosti ob stiku s kožo za kompenzacijo izgub pri potovanju toka skozi mehka tkiva in kosti. 

Terapija s sistemom PelviPower je neinvazivna in ne zahteva nobenih sond, priprav kože ali fizičnega ali električnega stika s površjem kože ter je zato neboleča.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu