pon - pet 8.00 - 18.00 ali po dogovoru
Draga 50, 1000 Ljubljana
Zdravje kot prevenitva
za vitalnost srednjih let.

“Spomnim se, ko sem še nosila dolga prekrivala, da bi se počutila varneje.”

Zaznajte zgodnje simptome

Motnje
razpoloženja

Nespečnost

Urinska
inkontinenca

Utrujenost

Zmanjšanje
libida

Suhost
nožnice

Menopavza običajno nastopi pri ženskah med 45. in 50. letom starosti zaradi znižanja vrednosti spolnih hormonov, ki jih izločajo jajčniki (estrogen, progesteron). Pojavijo se lahko najrazličnejše težave na fizičnem nivoju (urogenitalne spremembe), kakor tudi na psihičnem nivoju (motnje razpoloženja, nespečnost, utrujenost).

Znižana vrednost spolnega hormona se neposredno odraža na fizikalnih spremembah (funkcije) nožnice, mehurja in tkiv. In sicer se lahko pojavi ohlapnost tkiv, kar lahko privede do ohlapnosti nožnice in posledično do uhajanja urina oz. inkontinence. Znižana vrednost spolnega hormona se prav tako lahko odraža v zmanjšanju elastičnosti in odpornosti nožnice. Posledica je lahko suhost nožnice, zmanjšanje libida (poslednično slabše spolno življenje). Vse to neposredno vpliva na kakovost našega življenja.

Rešitev

Sistem PelviPower™ omogoča individualni pristop h krepitvi našega medeničnega dna, tudi v primeru, ko se srečujemo z menopavzo ali s pomanjkanjem libida. Svojevrsten “all-around” program, ki predstavlja kombinacijo močnih mišičnih kontrakcij in hiperemije (angl. hyperaemia) omogoča/povzroči … našega medeničnega dna.

Program je primeren ob prvih znakih menopavze ali kot izključno v preventivne namene. Terapije se izvajajo v kombinaciji s Bio-Feedback sistemom.

več
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu