pon - pet 8.00 - 18.00 ali po dogovoru
Draga 50, 1000 Ljubljana

Primer pozitivne izkušnje s terapijo TPM

Primer pozitivne izkušnje s terapijo TPM

(Spodnji primer predstavlja osebno izkušnjo pacientke, ki je opravila terapijo TPM. Besedilo je objavljeno v izvorni obliki in z njenim dovoljenjem)

Oblika inkontinence: Stresna inkontinenca (bolj v preventivne namene)

Število terapij: 20 terapij

Starost: 66 let

*********

Pozdravljeni!

Dva tedna je že minilo, odkar sem zaključila terapijo TPM in zdaj že lahko kaj več povem o rezultatih le te. Nova metoda, ki nam je na voljo, če le želimo in hočemo, ko imamo težave, mi je pripomogla k dobremu počutju in krepitvi mišic medeničnega dna. Kaj in kako početi s temi mišicami, sem se velikokrat spraševala, a idealni stol PELVI POWER BFT, ki sem ga tudi sama preizkusila, je bil odgovor na moje vprašanje.

Izkušnje in občutki na tem »stolu« so nepozabni. Ko gledaš na računalniški monitor in spremljaš gibanje mišic, se zaveš, kako je treba to početi. Krivulja, ki nastaja ob krčenju in sproščanju, ti pove, ali si na pravi poti ali ne. Z večkratnimi vajami sem dosegla skorajšnji uspeh in zadovoljstvo je bilo na dlani. Z velikim veseljem sem spremljala nastajanje svoje krivulje na monitorju – krčenja in sproščanja mišic medeničnega dna, čeprav mi vedno ni šlo najbolje. 

A to še ni vse. Ko se presedeš na drugi »stol« PELVI POWER MFT, ki ti nudi pulzirajoče magnetno valovanje, se prava terapija začne. Čutiš tresljaje, in zaveš se, da se v tvojem telesu nekaj dogaja. Spremembe, ki so skozi terapijo nastajale, so mi dajale upanje, da se bodo začetne težave, ki sedaj še niso resne in moteče, upočasnile in mišice okrepile.

Zahvaljujem se osebju, ki prijazno daje navodila in spodbuja k sproščenemu vzdušju. Nič ni naporno, če se odločiš za to pot, in moja je bila vsekakor prava.

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu