pon - pet 8.00 - 18.00 ali po dogovoru
Draga 50, 1000 Ljubljana

Primer pozitivne izkušnje s terapijo TPM

Primer pozitivne izkušnje s terapijo TPM 

(Spodnji primer predstavlja osebno izkušnjo pacienta, ki je opravil terapijo TPM. Besedilo je objavljeno v izvorni obliki in z njegovim dovoljenjem)

Oblika inkontinence: Urgentna inkontinenca (PASM)

Število terapij: 20 terapij

Starost: 51 let

*********

Spoštovani,  

Terapija TPM, ki sem jo zaključil pri vas pred nekaj tedni mi je bistveno izboljšala kvaliteto življenja. S prekomerno aktivnim sečnim mehurjem sem imel težave že nekaj let, v zadnjem letu pa so se stopnjevale do te mere, da je bila ključna misel dneva vedno povezana z odhodom na malo potrebo. Intervali so bili vedno pogostejši in normalno funkcioniranje tako v službi, kot privatnem življenju bistveno zmanjšano.

Terapije z zdravili niso pomagale, zato sem iskal druge rešitve. Po obisku 16-tih terapij TPM je bilo stanje bistveno boljše, lahko bi rekel čisto sprejemljivo, po dodatnih 4-ih pa se je še utrdilo in stabiliziralo. Izboljšanje lahko ocenim na najmanj 70 - 80 %, posledično pa maksimalni dvig osebnega razpoloženja, kar je neizmerljivo, a neprecenljivo. 

Obisk terapij je bil ob visoki profesionalnosti in spodbudnim besedam tudi prijeten, kljub temu, da gre za nekako neprijetno področje zelo osebnih težav. Terapijo priporočam vsem, ki jih teži PASM in to predvsem brez odlašanja!

Še enkrat hvala in lep pozdrav,

 

Marko

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu