pon - pet 8.00 - 18.00 ali po dogovoru
Draga 50, 1000 Ljubljana

Primer pozitivne izkušnje s terapijo TPM

Primer pozitivne izkušnje s terapijo TPM

Kljub temu, da kakšnih posebnih težav z inkontinenco nisem imela, sem se pri 37 letih in po dveh porodih odločila za terapijo, saj mi jo je priporočil prijatelj. 

Ker se veliko ukvarjam s športom, še posebej s tekom in kolesarjenjem, sem občasno sicer opazila, da pri teku na 10 km, občasno občutim, da ni vse tako kot je bilo pred porodom. Tu in tam, mi je le “ušla” kakšna kapljica. Kljub temu, da sem po porodu izvajala Kegleve vaje, pri tekaških naporih vseeno ni bilo enako kot prej. Zato sem se odločila storiti nekaj zase. Z veseljem sem preizkusila terapijo in že po nekaj terapijah, se je pokazalo izboljšanje. Zelo dober preizkus je bil Ljubljanski polmaraton, ki sem ga pretekla brez težav in brez kakršnegakoli neprijetnega občutka, ki se mi je včasih pojavljal. Vsaki ženskii, ki želi narediti nekaj zase, bi toplo priporočila terapijo. Poleg vsega, pa moram pohvaliti zelo strokoven pristop in prijeten prostor, kjer se terapija izvaja.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu