pon - pet 8.00 - 18.00 ali po dogovoru
Draga 50, 1000 Ljubljana

QRS - Medicina 21. stoletja

QRS - Medicina 21. stoletja

QRS (Quantron Resonance System) preko transporta ionov podpira tako revitalizacijo celic kakor tudi celični metabolizem. S tem se aktivira celotni metabolizem, imunski sistem se stabilizira in okrepi, regeneracija celic se vzpodbudi, vse to pa se odraža v naravni krepitvi telesnih funkcij.

QRS terapija ima številne pozitivne učinke. Dosega vse dele našega organizma, pri čemer se aktivirajo tudi najmanjši celični prenašalci. Kosti v telesu se okrepijo, poveča se izmenjava celičnih hranilnih ter odpadnih snovi, pospeši se regeneracija proteinov v celicah, šibka elektromagnetna polja v našem telesu pa se okrepijo in stabilizirajo. Regeneracija celičnih komponent se stimulira, s čimer se poveča učinkovitost imunskega sistema.

Aktiviranje celičnega metabolizma poveča učinkovitost imunskega sistema. To povzroči transport ionov oz. protonov v in iz celic. QRS omogoča celicam boljšo preskrbo s kisikom in hranilnimi snovmi ter na drugi strani očisti celice različnih toksinov. Prav tako povzroči znatno povečanje kisika v celičnem tkivu in povzroči transport raznih substanc skozi okrepljeno oz. oslabljeno strukturo tkiva.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu