pon - pet 8.00 - 18.00 ali po dogovoru
Draga 50, 1000 Ljubljana

QRS sistem (Quantron Resonance System)

QRS sistem (Quantron Resonance System)

QRS sistem (Quantron Resonance System) temelji na delovanju pulzirajočega magnetnega polja. Oslabljeni celični metabolizem je eden od osnovnih vzrokov za nastanek številnih bolezni, kot na primer osteoporoze, migrene, problemov z nespečnostjo itd. Slabo delovanje celičnega metabolizma je vzrok številnih simptomov kronične utrujenosti.

Stresne situacije, ki jih povzroča današnji ritem življenja v okolju v katerem živimo, negativno vplivajo na energijsko raven v našem telesu. Slednje povzroča neravnovesje celičnega metabolizma in prav to porušeno ravnovesje ustvarja pogoje za nastanek številnih bolezni. 

Danes je znanstveno dokazano, da je mogoče energijsko neravnovesje ponovno vzpostaviti s pomočjo pulzirajočega magnetnega polja, ustrezne frekvence, ki revitalizira prizadeti celični metabolizem, poveča možnosti kisikove asimilacije - sprejemanje kisika ter omogoči hitrejšo detoksikacijo - prečiščevanje celic ter bolj učinkovito odstranjevanje toksičnih produktov celičnega metabolizma. 

Delovanje pulzirajočega magnetnega polja vpliva na vse celice našega organizma in posredno na vse organe. Vpliva na centralni živčni sistem in spodbuja delovanje imunskega sistema. Celicam pomaga vzpostaviti vibracije, ki so potrebne za zdravo delovanje. Tako na naraven način okrepi energetsko oslabljeno telo in omogoča, da se telo regenerira na naraven način.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu