pon - pet 8.00 - 18.00 ali po dogovoru
Draga 50, 1000 Ljubljana

V centru Zdravje vsem želimo pomagati tisočim pacientom

V centru Zdravje vsem želimo pomagati tisočim pacientom

Sistem PelviPower

V centru Zdravje vsem in v Ordinaciji družinske medicine se zavedamo obsega in pomena težav medeničnega dna in z njimi povezanih nevšečnosti, in ker si resnično prizadevamo doprinesti k spremembi na tem področju v Sloveniji ter učinkovito in uspešno pomagati našim pacientom, smo se odločili za spremembo in v začetku junija 2019 v Slovenijo pripeljali nov sistem, sistem PelviPower.

PelviPower predstavlja nadgradnjo sistema, ki smo ga uporabljali pred tem in skupaj z Bio-Feedback sistemom predstavljata naslednjo generacijo tovrstnih sistemov na svetovnem tržišču. Ključno lastnost predstavlja dovršen oz. še močnejši (učinkovitejši) magnet ter novost v obliki prednastavljenih, avtomatiziranih protokolov za različne oblike inkontinence ter ostalih težav povezanih z medeničnim dnom, kot so menopavza, pomanjaknje libida, bolečine v hrbtu (Išias) itd.

Še vedno je pristona velika stopnja nezaupanja

Opažamo, da je še vedno prisotna velika stopnja nezaupanja in skepticizma, ali tak sistem res deluje, kar je ob poplavi takšnih in drugačnih dezinformacij, nepoznavanja, strahu pred nečim novim, slovenske nevoščljivosti, iskanju hitrih in enostavnih ter zlasti poceni rešitev, povsem razumljivo.

Zaradi tega si v centru Zdravje vsem prizadevamo obveščati s kredibilnimi informacijami in nagovarjati vse tiste, ki se srečujejo s tovrstnimi težavami in si o tem ne upajo spregovoriti na glas, kakor tudi vse tiste, ki bi želeli morebiti preprečiti nastanek tovrstnih težav. 

 

Naš cilj je, da pomagamo tisočim pacientom.

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu