pon - pet 8.00 - 18.00 ali po dogovoru
Draga 50, 1000 Ljubljana

Zakaj je PelviPower najbolj učinkovit sistem

Sistem PelviPower MFT je dokazano najbolj učinkovit sistem na svetu proti stresni urinski inkontinenci. To je potrdila neodvisna študija, ki je bila maja 2017 v priznani strokovni publikaciji s področja urologije (The Journal of Urology).

Moč magneta

Trenutno je na tržišču kar nekaj sistemov proti inkontinenci, ki temeljijo na pulzirajočem magnetnem valovanju. Kaj razlikuje sistem PelviPower v primerjavi z ostalimi sorodnimi sistemi? Odgovor se skriva v moči magneta. Moč vgrajene magnetne tuljave, ki povzroča mišične kontrakcije, je tisto, kar odlikuje PelviPower v primerjavi z ostalimi, sorodnimi sistemi in ga postavlja na prvo mesto po učinkovitosti.

Večje kontrakcijsko območje

Znanstveno je dokazano, da delovanje MFT PelviPower sistema v primerjavi z ostalimi sistemi obsega za 297% večje kontrakcijsko območje ter prodre 60% globje v mišice medeničnega dna. To posledično pomeni močnejše kontrakcije, ki zagotavljajo dolgotrajneše rezultate.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu