pon - pet 8.00 - 18.00 ali po dogovoru
Draga 50, 1000 Ljubljana

Zakaj je potrebnih 16 terapij

Zakaj je potrebnih 16 terapij

Eno izmed pogostih vprašanj, ki nam ga zastavljajo naše stranke, predno se odločijo za terapijo, je: “Kakšna je cena posamezne terapije?” Izvajamo izkjučno po navodilih in priporočilih proizvajalca sistema QRS®-PelviCenter. Številne strokovne študije podjetja QRS International so pokazale, da je za doseganje najboljših rezultatov v večini primerov optimalnih 16 ponovitev.

Maja 2017 je bila v prestižni ameriški urološki publikaciji The Journal of Urology, ki spada pod okrilje ameriškega združenja urologov (American Urology Association) objavljena strokovna neodvisna študija, ki je potrdila sistem QRS PelviCenter kot najbolj učinkovit sistem proti stresni urinski inkontinenci na svetu. Omenjena študija je zajemala 16, 20 in 24 ponovitev.

Ne smemo pozabiti na dejstvo, da ima vsak posameznik svojo zgodbo, različne razsežnosti težav z inkontinenco in vsako telo se drugače odziva na terapijo. Lahko je stanje bistveno boljše ali celo popolnoma odpravljeno že po 5-ih terapijah, lahko pa je za to potrebnih 20 terapij. In tukaj gre lahko za primer inkontinece takoj po porodu, kakor tudi za več let trajajoč problem z inkontinenco. Naše dosedanje izkušnje potrjujejo oboje. Pred samim začetkom terapije ne moremo vedeti, koliko terapij bo pripeljalo do željenih rezultatov. Zato je potrebno pričeti s terapijami in se med samim potekom spremlja indvidualni napredek.

Doseganje dolgotrajnih rezultatov

Tudi, če opazimo bistveno izboljšanje že po nekaj terapijah, še ne pomeni, da lahko s terapijami zaključimo. Za dosego dolgotrajnih rezultatov moramo opraviti vsaj 6 terapij pri 100 % intenzivnosti. Da lahko posameznik opravi 12-15 min terapije pri tako visoki intenzivnosti, prej potrebuje približno 10 terapij, da do nje sploh pride.

QRS-PelviCenter

Žal se premalo ljudi zaveda razsežnosti problemov z inkontinenco in da tukaj hitrih, enostavnih in takojšnih rešitev ni. Rešitev obstaja. In slednja zajema sklop vsaj 16-ih terapij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu