pon - pet 8.00 - 18.00 ali po dogovoru
Draga 50, 1000 Ljubljana

Zakaj je QRS®-PelviCenter najbolj učinkovit sistem

Zakaj je QRS®-PelviCenter najbolj učinkovit sistem

QRS®-PelviCenter je dokazano najbolj učinkovit sistem na svetu proti stresni urinski inkontinenci. To je potrdila neodvisna študija, ki je bila maja 2017 v priznani strokovni publikaciji s področja urologije (The Journal of Urology).

Moč magneta

Trenutno je na tržišču kar nekaj sistemov proti inkontinenci, ki temeljijo na pulzirajočem magnetnem valovanju. Kaj razlikuje QRS® PelviCenter v primerjavi z ostalimi sorodnimi sistemi? Odgovor se skriva v moči magneta. Moč vgrajene magnetne tuljave, ki povzroča mišične kontrakcije, je tisto, kar odlikuje QRS®-PelviCenter v primerjavi z ostalimi, sorodnimi sistemi in ga postavlja na prvo mesto po učinkovitosti.

Večje kontrakcijsko območje

Znanstveno je dokazano, da delovanje QRS®-PelviCenter v primerjavi z ostalimi sistemi obsega za 297% večje kontrakcijsko območje ter prodre 60% globje v mišice medeničnega dna. To posledično pomeni močnejše kontrakcije, ki zagotavljajo dolgotrajneše rezultate.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu