pon - pet 8.00 - 18.00 ali po dogovoru
Draga 50, 1000 Ljubljana

Rehabilitacija po porodu

Rehabilitacija po porodu

Uhajanje urina po porodu

Vaginalni porod je pomemben vzrok za nastanek stresne inkontinence urina ter prolapsa medeničnih organov. Poleg tega pogosto vpliva tudi na spolno funkcijo in na jakost vaginalnega orgazma.

Pri mladih mamicah, še posebej v primeru težavnega poroda, pride do težav z uhajanjem urina po porodu. Slednje se pojavljajo pri raznih športnih aktivnostih (tek, aerobika), prav tako pa tudi pri vsakdanjih opravilih. Včasih je zadosti že rahlo kihanje, da jim rahlo “uide”.

Rehabilitacija po porodu

Terapija TPM pomaga pri hitri ponovni vzpostavitvi tonusa zadevnih mišic, saj se zdravljenje lahko prične že kmalu po porodu (6 do 8 tednov). 

"Danes je terapija za mano in lahko rečem, da sem urinsko inkontinenco v celoti odpravila in izboljšala kakovost svojega življenja oziroma ga vrnila na stare tirnice. V svojih športnih aktivnostih sem lahko spet sproščena, nad učinkom, ki sem ga dosegla z uporabo metode TPM, pa sem naravnost navdušena. Vesela sem, da sem se zanjo odločila tako hitro po porodu in da nisem odlašala. Metodo TPM priporočam vsem, ki imajo podobno težavo, še zlasti pa mladim mamicam, ki ob svojem naraščaju nimajo časa na pretek, saj je zadeva res učinkovita, hitra in čisto preprosta." Špela, 32 let

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu